Kankan.md: Ultimele știri

Prima experiență sexuală a fiicei lui Eros Ramazzotti. „N-o să uit niciodată”

Fata cântărețului italian Eros Ramazzotti și a lui Michelle Hunziker a făcut dezvăluiri din viața sa intimă. Aurora Ramazzotti, în vârstă de 21 de ani, a povestit detalii intime. Fiica celebrului a...

o zi
Adevăratele motive pentru care Andreea Bălan a ținut ascuns chipul fetiței sale. „Știu că răutate...

Până de curând, Andreea Bălan a ținut ascuns chipul fiicei sale și a lui George Burcea, Ella. Vedeta a explicat acum care au fost exact motivele pentru care a făcut acest lucru. Cântăreața Andreea ...

o zi
O companie britanică oferă angajaților zile libere pentru a se MASTURBA, și asta sporește product...

Distribuie LELO UK a realizat un sondaj în urma căruia s- a constatat că un orgasm sporește productivitatea – indiferent dacă acest lucru este realizat de unul singur sau cu un partener.

o zi
Un bărbat ascultător: George Clooney și-a donat motocicleta fiindcă soția i-a interzis s-o mai fo...

Accidentul auto din Italia continuă să aibă urmări pentru George Clooney. Actorul și-a vândut Harley-ul după ce soția i-a interzis să mai urce pe motor.

7 zile
9 Tendințe în modă pentru Toamnă-Iarnă: Cu ce noutăți vin ținutele de damă în sezonul 2018/2019

Ca orice sezon nou, și cel de toamnă-iarnă 2018/2019 aduce schimbări în materie de tendințe, schimbări așteptate cu sufletul la gură de orice pasionată de modă.

7 zile
Acasă la Catherine Zeta-Jones: Vedeta deschide ușa apartamentului de lux în care ascunde o comoară

Actrița în vârstă de 49 de ani și-a prezentat pe Instagram apartamentul de lux în care locuiește la New York. Iată cu ce se laudă soția lui Michael Douglas!

7 zile
Bella Hadid, acuzată că a ajuns un „schelet“: Pozele ei au stârnit scandalul

Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini în care este foarte slabă. Mai mulți utilizatori au acuzat-o că e „piele și os“ și „bolnavă“.

7 zile
Justin Timberlake nu mai are voie să vorbească. Ce a pățit cântărețul? VIDEO

Invitat joi în emisiunea lui Jimmy Fallon, cântărețul nu a reușit să scoată niciun cuvânt. El a suferit o leziune a corzii vocale și se află într-o pauză de…vorbit.

9 zile
Decăderea DJ-ului Sasha Lopez. Cândva celebru în toată lumea, pune muzică la un club de fitness d...

Cândva vedetă pe întreg mapamondul, cu apariții la festivaluri muzicale desfășurate pe patru continente și milioane de vizualizări pe YouTube, Sasha Lopez nu mai calcă pe nori. DJ-ul a ajuns să pun...

9 zile