120 de copii și tineri din diaspora și din țara vor participa in acest an la Programul guvernamental DOR7Foto© publika.md

120 de copii și tineri din diaspora și din țara vor participa in acest an la Programul guvernamental DOR

, 10 știri, 6 vizualizări

De astăzi a început înscrierea la Programul guvernamental DOR: *Diasporă *Origini *Reveniri, ediția a VII-a. Acesta se va desfășura în perioada 19-28 august curent și este destinat atât copiilor din diasporă, cât și celor din Republica Moldova.

Ediția din acest an va întruni 120 de copiii și tineri, cu 20 mai mult decât la edițiile precedente. Participanții se pot înregistra în perioada 18 martie - 18 mai 2019, accesând acest link.

Pentru a fi eligibili de a participa la DOR 2019, candidații din diasporă trebuie să aibă între 12 și 17 ani și să poată comunica în limba română. Copiii din diaspora Republicii Moldova, care au participat anul trecut la Concursul „Moldova sunt EU”, organizat de Biroul pentru Relații cu Diaspora, sunt selectați automat pentru participare la program. Ca și în anii precedenți, prioritate vor avea cei care nu au mai participat până acum la programul DOR.