2,2 milioane lei au fost alocați pentru un nou instrument de susținere a Incubatoarelor de Afaceri4Foto© curentul.md

2,2 milioane lei au fost alocați pentru un nou instrument de susținere a Incubatoarelor de Afaceri

, 7 știri, 2 vizualizări

„Am dispus alocarea sumei de 2,2 mln lei pentru un nou instrument de susținere a dezvoltării Rețelei Incubatoarelor de Afaceri. Scopul este de a consolida capacitățile reprezentanților rețelei în asistarea și creșterea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii din mediul rural”, a declarat ministrul Sergiu Railean.

De asemenea, Sergiu Railean a adăugat că Ministerul Economiei și Infrastructurii va oferi tot sprijinul necesar pentru a face activitatea incubatoarelor și mai productivă, dar și pentru a le ajuta să facă față tuturor provocărilor.

„ODIMM încurajează dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din Moldova, iar Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri reprezintă o importantă platformă de susținere a dezvoltării economice regionale. Ne bucurăm că avem posibilitatea să contribuim la creșterea capacităților celor 11 incubatoare de afaceri în asistarea și suportul oferit ÎMM-urilor din mediul rural. sînt ferm convinsă că noul instrument va asigura competitivitatea întreprinderilor pentru a depăși starea de criză și a preveni eșecul în afaceri”, a menționat Iulia Costin, director general ODIMM.