30 de tineri vor primi burse anuale3Foto© moldova.org

30 de tineri vor primi burse anuale

, 5 știri, 5 vizualizări

În rezultatul evaluării dosarelor depuse, Comisia de Experți Independenți nominalizată în cadrul programului, a selectat 30 de finaliști, care vor beneficia de burse anuale în valoare de 10 000 de lei fiecare.

Proiectul „Burse pentru Viitorul Tău!” reprezintă o continuare a programului „Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate”, care a fost lansat în 2010 de către Centrul de Informații Universitare (CIU) și a fost realizat pe parcursul a trei ediții (pînă în anul 2012) cu sprijinul Fondului de Urgență/Fundațiile pentru o Societate Deschisă. Începînd cu anul 2014, proiectul este implementat de către CIU, cu suportul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Beneficiarii de burse pot candida pentru reînnoirea acesteia, în următorul an de studiu, cu condiția demonstrării performanțelor academice și a implicării în activități extracurriculare. Programul poate oferi susținere pe o durată maximă de 3 ani de studiu.