60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina vor fi susținuți de UE în inițierea unei afaceri
Foto: stirilocale.md

60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina vor fi susținuți de UE în inițierea unei afaceri

6 știri, 16

60 de tineri din Republica Moldova și Ucraina, cu vârsta între 18 și 35 de ani, vor fi susținuți în inițierea afacerilor inovatoare, cu impact puternic transfrontalier social și economic, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Moldova-Ucraina „Joint Opportunities in Busiess for Youth”.

Foto: mei.gov.md

„Guvernul Republicii Moldova susține promovarea tinerilor în afaceri printr-un șir de politici și strategii, printre care Strategia Națională „Moldova 2020” și „Strategia de dezvoltare a IMM-lor pentru 2012-2020”. Proiectul lansat astăzi completează planul de acțiuni al Guvernului și, inclusiv al Ministerului Economiei și Infrastructurii privind susținerea antreprenoriatului în rândul tinerilor”, a menționat Iulia Costin, secretarul general de stat în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, în cadrul evenimentului de lansare a Programului.

Proiectului transfrontalier „Joint Opportunities in Busiess for Youth” („Oportunități comune în afaceri pentru tineri”) este finanțat de Uniunea Europeană și va fi implementat de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM), în parteneriat cu Organizația Publică de tineret „Noua Generație a Europei” din Ucraina.

„Proiectul lansat astăzi va încuraja și va susține tinerii potențiali antreprenori ca să inițieze și să dezvolte afaceri viabile si cu valoare adăugată, ceea ce va constit...

    Citește pe abcnews.md    Tendințe