A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun

A nins cu premii generoase în ultima zi a Târgului de Crăciun

5 știri, 6

Târgul de Crăciun din Chișinău a adus multă bucurie și cadouri generoase pentru șase persoane, care au trăit o adevărată experiență „Acasă de Crăciun”. Câștigătorii Marii Extrageri a Tombolei de Crăciun au făcut cumpărături, au completat biletul special și au plecat acasă cu surprize de la Moș Crăciun.

Cei șase norocoși sunt:

Alexei Efimov din Chișinău – câștigător al premiului mare: un televizor Samsung de model Led 49 UE49M6500AUXUA;

Ion Cojocaru din Cojușna și Ian Solcan din Chișinău – câte un Apple iPad 4 Wi-Fi 4G 32Gb Black;

Andrei Ursu, Nadejda Savuleac și Ioana Varvariuc din Chișinău au plecat acasă cu câte un telefon mobil de model Samsung Galaxy J7 Pro Duos SM-J7 30F 32 Gb Gold.

Potrivit Regulamentului Tombolei de Crăciun, pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuia să fie prezent la concertul de închidere a Târgului de Crăciun sau să răspundă imediat la numărul de telefon pe care l-a indicat pe biletul de loterie.

Nadejda Savuleac, câștigătoare a unui telefon mobil: „Am completat biletul special pentru loterie acum două zile. Mă bucur că am câștigat un telefon mobil. Probabil îl voi face cadou nepoatei mele.”

Ion Cojocaru, câștigătorul unui Apple iPad 4 Wi-Fi 4G 32Gb Black: „Nu-mi vine să cred. Mă bucur că am câștigat o tabletă, așa o să întineresc și eu. Încă nu am decis ce voi face cu ea.”

Câștigătorul marelui premiu este un tânăr de 25 de ani din C...

    Citește pe abcnews.md