Preotul de la Copăceni și soția sa au decedat în accidentul de la Sîngerei

Preotul de la Copăceni și soția sa au decedat în accidentul de la Sîngerei

19 știri, 189

Un tragic accident rutier s-a produs ieri la ieșirea din satul Bilicenii Vechi, din raionul Sângerei. În urma acestuia au decedat preotul de la biserica din localitatea Copăceni, din același raion, dar și soția sa.

Lilia Harea, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a declarat pentru Today.MD că în tragicul accident care a avut loc miercuri, 13 decembrie, în jurul orei 17:20, la ieșirea din localitatea Bilicenii Vechi, Sângerei, au fost implicate două automobile, iar două persoane în vârstă de 60 și 53 de ani, au decedat pe loc.

„În accident au fost implicate două automobile de model Audi și Opel Vectra, iar în urma impactului dintre cele două automobile, șoferul din Opel, dar și soția sa, au decedat pe loc. Acesta s-a dovedit a fi preotul din localitatea Copăceni”, a precizat Harea.

La volanul celuilalt automobil implicat în accident se afla un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din municipiul Bălți, mai scrie Today.MD.

Imediat după aceasta mitropolit Moldovei Vladimir a transmis un mesaj de condoleanțe familiei protoiereului mitrofor Valeriu Dubenco și presbiterei Iraida, care au trecut la cele veșnice.

“Părintele Valeriu Dubenco, parohul bisericii „Sfânta Treime” din satul Copăceni, raionul Sîngerei a fost un vrednic preot, slujind cu dăruire în parohia încredințată lui. Conștient de misiunea încredințată odată cu hirotonia în treapta de preot, a fost prezent activ în viaț...

    Citește pe moldova.org