Accidente MATINALE pe strada Ion Creangă4Foto© tv8.md

Accidente MATINALE pe strada Ion Creangă

, 5 știri, 8 vizualizări

Marcaj rutier proaspăt aplicat și indicatoare noi – pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani al capitalei. S-ar părea că, după cinci luni de reparații, asta ar trebui să-i bucurie pentru șoferii care au drum pe acolo. Dar nu a fost să fie, deoarece câte una dintre cele două benzi de pe ambele sensuri a fost dedicată exclusiv transportului public.

Astfel, ceilalți șoferi s-au văzut înghesuiți pe o singură bandă. Nemulțumiți sunt și șoferii transportului public, deoarece, pe banda lor unii conducători auto, din obișnuință, continuă să lase mașinile parcate și tot pe acolo circulă și șoferii grăbiți. Chiar și așa, edilul Ion Ceban spune că benzile dedicate transportului public ai fost gândite pentru comoditatea cetățenilor.

Autoritățile au rezervat una dintre benzi pentru deplasarea transportului public. Deși marcajul este de culoare albă și nu galbenă, ca pe alte străzi, pe unele porțiuni este scris, direct pe asfalt, că pe aici poate circula doar transportul public. Chiar și așa, unii șoferi ignoră marcajul și se deplasează pe banda dedicată troilebuzelor.