„Administrația spitalului a ASCUNS că medicii sunt infectați„ - Mărturiile unei femei infectate în spitalul din Soroca1Video© timpul.md

„Administrația spitalului a ASCUNS că medicii sunt infectați„ - Mărturiile unei femei infectate în spitalul din Soroca

, 4 știri, 7 vizualizări

O pacientă bolnavă de coronavirus acuză administrația Spitalului Raional Soroca de faptul că a provocat un focar de infecții. Veronica Suveică, în vârstă de 38 de ani, a fost infectată cu COVID-19 în urma unei intervenții chirurgicale efectuată în instituția medicală cu pricina. Femeia susține că, după operație, a fost lăsată să meargă acasă, unde și-a infectat soțul și a pus în pericol viața copiilor săi.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Veronica Suveică, s-a adresat Ministrei Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu. Femeia a povestit despre modul în care este tratată de medici, despre pastilele necunoscute administrate, care îi provoacă vomă și dureri abdominale, dar și despre faptul că a fost nevoită să aștepte patru zile rezultatele testului COVID-19.

Din cauza că administrația spitalului a ascuns faptul că mai mulți medici sunt infectați cu COVID-19, când am fost internată pentru o intervenție chirurgicală, m-am infectat și eu. M-au externat acasă. Este vina șefei spitalului, care, astfel, a săvârșit o crimă, a creat un focar în Soroca. Eu am mers acasă, am pus în pericol sănătatea copiilor mei și mi-am infectat soțul. Am avut febră, mi-a dispărut gustul și mirosul, la fel și soțului. Am fost internați.