Administratorii piețelor și centrelor comerciale solicită extinderea programului de activitate8Foto© publika.md

Administratorii piețelor și centrelor comerciale solicită extinderea programului de activitate

, 15 știri, 7 vizualizări

Astfel, astăzi, când agenții economici din domeniul comerțului intern, sunt la etapa conformării unor noi reguli impuse de starea de urgență, CCI a oferit posibilitatea dialogării tuturor părților interesate, pentru a găsi soluții și asigura organizarea activității piețelor și centrelor comerciale din țară.

„Am ținut să avem această discuție pentru a asculta opinia mediului de afaceri și exprimăm deschiderea pentru sugestiile Dvs. Vrem să vedem cum putem gestiona împreună această pandemie, așa ca nici Dvs. să nu înregistrați pagube semnificative, dar și noi, autoritățile, să diminuăm numărul de infectări”, a spus premierul interimar, Aureliu Ciocoi, menționând că în prezent, situația cea mai îngrijorătoare este în municipiul Chișinău.

Participanții la ședință au făcut un schimb de opinii privind organizarea activității piețelor și centrelor comerciale, în vederea respectării normelor sanitar-epidemiologice. În context, prim-ministrul a solicitat agenților economici să atragă o atenție sporită la organizarea procesului de termometrie, purtarea măștilor și să ducă evidența numărului maxim de consumatori aflat în spațiile comerciale.