Adolescentă din România, ucisă într-un parc din Germania
Foto: www.realitatea.md

Adolescentă din România, ucisă într-un parc din Germania

7 știri, 5

O adolescentă în vârstă de 15 ani de origine română a fost înjunghiată mortal în Germania de un bărbat de origine turcă, care s-a predat poliției din Germania, informează marți Deutsche Welle. Cadavrul tinerei a fost găsit într-un parc din centrul orașului Viersen, scrie Agerpres.

Poliția din Viersen, situat în apropiere de Düsseldorf, a reținut un bărbat turc în vârstă de 25 de ani suspectat că a înjunghiat mortal, luni, o adolescentă.

Presupusul atacator era căutat de autorități după ce a evitat un control al poliției. El s-a predat ulterior în cursul serii de luni.

Potrivit poliției, suspectul era cunoscut autorităților, iar orice posibilă legătură cu atacul cu cuțitul care a avut loc în parcul din Viersen este investigată. Nu este deocamdată clară relația suspectului cu victima.

Victima, o adolescentă în vârstă de 15 ani din România, a fost transportată la spital însă a decedat în ambulanță ca urmare a rănilor suferite. Nu este clar dacă aceasta avea dublă cetățenie, notează sursa citată.

Potrivit informațiilor, înainte de a se prăbuși ea s-ar fi adresat în limba germană persoanelor fără adăpost din parc și le-ar fi spus ''Mor, mor''. Martorii au anunțat poliția.

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Viersen este șocant. Sunt profund afectat de faptul că o tânără a fost atacată mortal într-un parc public", a declarat ministrul de Interne al landului Renania de Nord-Westfalia,...

    Citește pe hotnews.md