Adunarea generală a orheienilor a decis, iar toate atracțiile de la OrheiLand au fost pornite din nou4Foto© deschide.md

Adunarea generală a orheienilor a decis, iar toate atracțiile de la OrheiLand au fost pornite din nou

, 12 știri, 11 vizualizări

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, OrheiLand, și-a reluat duminică, 5 iulie activitatea, iar toate caruselele au fost pornite, în urma deciziei Adunării Generale a cetățenilor din Orhei, care a decis că interdicțiile impuse de autorități sunt abuzive, ilegale și politice, transmite un comunicat a PP ȘOR. Guvernarea aplică duble standarde, iar încercările de a închide cel mai mare parc cultural-familial din Republica Moldova este o acțiune politică, îndreptată împotriva Partidului Politic „ȘOR”, a fost menționat în cadrul acțiunii organizate pe teritoriul OrheiLand.

Cetățenii au venit la OrheiLand să-și apere zona de agrement îndrăgită atât copii, cât și de maturi. Manifestația a avut rolul unei acțiuni de apărare a OrheiLand împotriva abuzurilor și tentativei guvernării de a închide parcul de distracții. Oamenii consideră că este vorba de o acțiune politică, lansată de președintele Igor Dodon.

Ei au scandat lozinci în care au salutat eforturile echipei lui Ilan Șor depuse pentru construcția parcului, dar și împotriva actualei guvernări: „Bravo Ilan Șor”, „Bravo deputații „ȘOR”, „Bravo primarului Verejanu”, „Rușine Dodon”, „Jos Dodon”, „Jos mafia lui Dodon”, „Victorie!”, „Jos mâinile de pe OrheiLand”, au scandat cetățenii.