Air Moldova vine cu o surpriză plăcută pentru călători: Lansează o cursă spre Geneva!
Foto: shok.md

Air Moldova vine cu o surpriză plăcută pentru călători: Lansează o cursă spre Geneva!

6 știri, 19

Compania Aeriană Air Moldova vine cu o surpriză plăcută pentru călători, lansând o nouă cursă spre orașul elvețian – Geneva, din 15 decembrie 2017, în ajunul sărbătorilor și vacanțelor de iarnă, potrivit unui comunicat de presă.

Noua rută va fi operată inițial de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri conform următorului orar:

Decolarea din Chișinău – 13:00; aterizarea în Geneva – 14:45

Decolarea din Geneva – 15:40; aterizarea în Chișinău – 19:10

Biletele pentru cursa Chișinău-Geneva vor fi disponibile la vânzare începând de luni, 26 iunie, pe www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vânzări: bd. C. Negruzzi, nr. 10 și Aeroportul Internațional Chișinău, precum și la agențiile autorizate din țară și de peste hotare cu prețuri, pornind de la 79 euro pe sens, cu toate taxele incluse.

Geneva este una dintre cele mai importante destinații de business din Europa, cunoscută ca si „centrul întâlnirilor internaționale”, orașul fiind amplasat între Alpi și munții Jura, în vestul Lacului Geneva, cel mai mare lac cu apă dulce de pe bătrânul continent. Cei care sunt în căutarea unei destinații noi de vacanță vor aprecia din plin unul dintre cele mai frumoase orașe din Elveția, care, la rândul său, deschide calea spre cele mai renumite stațiuni de schi din Europa.

Pe lângă noua cursă aeriană spre Geneva, compania Air Moldova operează cu succes zboruri directe spre 28 destinaț...

    Citește pe shok.md    Tendințe