Alaiba, despre decizia Allei Dolința de a-și depune mandatul: Respect pentru curaj. Alți colegi să îi urmeze exemplul4Foto© jurnal.md

Alaiba, despre decizia Allei Dolința de a-și depune mandatul: Respect pentru curaj. Alți colegi să îi urmeze exemplul

, 11 știri, 10 vizualizări

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba salută decizia deputatei PSRM, Alla Dolința care a decis să renunțe la mandatul de deputat și să plece din PSRM, deoarece nu este de acord cu politica și retorica conducerii partidului vizavi de războiul din Ucraina.

„Deputata și membra PSRM Alla Dolință renunță la mandatul de deputat și își dă demisia din partid. Din cauza retoricii PSRM vizavi de războiul din Ucraina, adică refuzul de a spune lucrurilor pe nume. Nu pot să nu zic asta: respect pentru curaj”, a menționat Dumitru Alaiba într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Desigur, rămâne să vedem parcursul ulterior al deputatei, dacă „se va regăsi” prin alte partide oponente, etc. Însă pentru azi - a luat o decizie corectă și necesară denunțând negarea realității și tăcerea criminală și complicitară a PSRM și PCRM despre războiul din Ucraina. Alți colegi să îi urmeze exemplul și să deschidă ochii, să nu se mai ascundă după deget. Se numește „a spune lucrurilor pe nume”. Îți dă un sentiment de eliberare, mai ales când o faci, poate, pentru prima dată”, a mai notat deputatul.