Alexandru Slusari a insistat să-i declare lui Veaceslav Volodin, în cadrul unei întâlniri oficiale, că este rus de naționalitate1Video© publika.md

Alexandru Slusari a insistat să-i declare lui Veaceslav Volodin, în cadrul unei întâlniri oficiale, că este rus de naționalitate

, 5 știri, 9 vizualizări

Membrii alianței PSRM – ACUM fac orice doar să le fie pe plac rușilor. În cadrul unei întâlniri cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, deputatul PPDA Alexandru Slusari a ținut neapărat să accentueze că este rus de naționalitate, vorbește și gândește rusește.

„De mulți ani în Rusia s-a insistat pe ideea că un partid proeuropean trebuie să fie neapărat anti-rusesc. Eu sunt rus de naționalitate. Eu gândesc în limba rusă, vorbesc în rusă și iubesc cultura rusă, este o moștenire mondială. Cred că vom putea îmbunătăți relațiile noastre”, a spus deputatul PPDA, Alexandru Slusari.

În aceste zile, reprezentanții alianței Kozak se află la Moscova într-o vizită oficială, la invitația președintelui Dumei de Stat. Delegația este condusă de șeful Legislativului, Zinaida Greceanîi. Potrivit unui comunicat emis de Parlament, Greceanîi este însoțită de doi vicepreședinți, Ion Ceban, de la socialiști, și Alexandru Slusari, de la PPDA, dar și de secretarul Comisiei parlamentare pentru securitate, Oazu Nantoi, care reprezintă PAS.