Ciocana: Un troleibuz de pe ruta 24 a luat foc în plină stradă

Ciocana: Un troleibuz de pe ruta 24 a luat foc în plină stradă

10 știri, 20

Un troleibuz cu pasageri a luat foc în seara de 26 aprilie pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana al Capitalei. Mai mult, cu o diferență de zeci de minute, a avut loc un accident rutier în aceeași zonă.

Potrivit martorilor, troleibuzul cu pricina era de pe ruta nr.24, iar pasagerii care se aflau în vehicul, din fericire, s-au ales doar cu o sperietură. O echipă de pompieri a fost solicitată la fața locului pentru a elimina problema. Preliminar, totul ar fi început de la un scurtcircuit.

Totodată, pe una din rețelele de socializare a apărut și un video, unde pe aceeași stradă, a fost surprins un accident rutier. Respectiv, acum, s-au creat ambuteiaje și se circulă dificil.

Ai o știre care merită să fie văzută de toată lumea? Vrei să ne povestești despre un eveniment sau poate ai văzut ceva neobișnuit? Te invităm să ne trimiți imaginile pe WhatsApp sau Viber, la numărul de telefon +373 67388777, iar noi le vom face publice. Materialele filmate sau fotografiate de tine pot fi trimise pe pagina de Facebook, dar și pe stireata.md@gmail.com.

    Citește pe realitatea.md