Anastasia Fotachi a fost declarată cea mai SEXY femeie din Moldova: ”În orice concurs câștigă doar unul, acum a fost rândul meu”
Foto: kankan.md

Anastasia Fotachi a fost declarată cea mai SEXY femeie din Moldova: ”În orice concurs câștigă doar unul, acum a fost rândul meu”

6 știri, 22

După săptămâni întregi de voting online, internauții au ales-o pe cea mai sexy femeie din Moldova. În acest an, cea care a strâns cele mai multe voturi a fost Miss Bikini 2015, Anastasia Fotachi.

Se pare că emoțiile au fost mari, iar concursul câștigat pe merite, de vreme ce și mai mulți experți au decis că anume ea trebuie să fie deținătoarea titlului.

Abia acum câteva minute în urmă, modelul a scris pe pagina ei de Facebook mai multe detalii despre evenimentul din viața ei.

”Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în acest concurs. Fiecare vot a contat, cu fiecare vot am fost mai aproape de câștig. Sunt foarte fericită si emoționată că lumea apreciază ceea ce fac și că mă susține în toate proiectele și participările mele. Cu siguranță a fost o decizie grea, toate fetele sunt speciale, diferite și extrem de frumoase. În orice concurs însă, câștigă doar unul, și acum, a fost rândul meu!

Este înca un titlu pentru mine și incă o dovadă că sunteți mereu lângă mine! Vă mulțumesc” a scris Anastasia Fotachi.

    Citește pe kankan.md