Anatol Ciubotaru, demis la doar 3 zile după ce a fost restabilit în funcție6Foto© deschide.md

Anatol Ciubotaru, demis la doar 3 zile după ce a fost restabilit în funcție

, 20 știri, 4 vizualizări

Anatol Ciubotaru a fost demis repetat din funcția de director al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, după ce Curtea Supremă de Justiție l-a restabilit în funcție. În acest sens Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) vine cu câteva precizări.

Astfel, MSMPS precizează, întru executarea Deciziei Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ lărgit al Curții Supreme de Justiție din 16 octombrie 2020, l-a repus pe Anatol Ciubotaru, în toate drepturile și obligațiunile prevăzute de contractul individual de muncă, încheiat între Ciubotaru și Ministerul Sănătății. În context, ministerul informează că vor fi achitate toate drepturile salariale ale angajatului, pentru perioada de absență.

Potrivit MSMPS, reieșind din faptul că, contractul individual de muncă al lui Ciubotaru, a expirat pe 19 octombrie 2020, au fost încetate raporturile de muncă cu acesta, conform Ordinului nr.173, P.1, din data de 17 octombrie 2020. Ordinul a fost adus la cunoștința salariatului, pentru care s-a semnat.