Anatol Șalaru: Năstase cu Ceban sunt parteneri, iar în umbra lor este Kozak3Foto© publika.md

Anatol Șalaru: Năstase cu Ceban sunt parteneri, iar în umbra lor este Kozak

, 5 știri, 7 vizualizări

Liderul Partidului Unității Naționale, fost ministru al Apărării Anatol Șalaru, consideră că nici copreședintele Blocului ACUM Andrei Năstase și nici socialistul Ion Ceban nu sunt o soluție pentru Primăria Chișinău, pentru că ambii „sunt parteneri și în umbra lor este Kozak sau Șoigu căruia Năstase i-a asigurat vizita folosind resursele MAI-ului”, scrie adevărul.ro

Anatol Șalaru l-a criticat pe Andrei Năstase, într-o postare pe Facebook, și l-a acuzat de „ipocrizie și fariseism”, pentru declarația „Republica Moldova este sortită eșecului dacă Chișinăul va fi câștigat de către socialiști”.

„Cedarea către Dodon a Curții Constituționale, a Procuraturii și CNA-ului, a sectorului de securitate nu a sortit eșecului Republica Moldova? Alianța făcută de Kozac, proiectele de federalizare vânturate de Dodon prin cancelariile europene nu sortesc eșecului Republica Moldova? Republica Moldova a fost sortită eșecului atunci când au făcut alianța cu Igor Dodon și PSRM. A spune azi că Republica Moldova este sortită eșecului dacă vin socialiștii în fruntea Chișinăului este o agresiune la adresa bunului simț și a inteligenței cetățenilor din Chișinău”, a declarat Anatol Șalaru.