Andrei Năstase a făcut un denunț la Procuratura Generală: Solicit anchetarea penală a cazului Igor Dodon și Vlad Plahoniuc2Foto© deschide.md

Andrei Năstase a făcut un denunț la Procuratura Generală: Solicit anchetarea penală a cazului Igor Dodon și Vlad Plahoniuc

, 8 știri, 7 vizualizări

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a depus la Procuratura Generală un denunț prin care cere investigarea imaginilor noi de la întâlnirea președintelui Igor Dodon cu fostul lider PD, Vlad Plahotniuc.

În denunț se scrie că „... i-a transmis lui Igor Dodon o sacoșă neagră în care se observă cu certitudine că se află ceva vizual ce se aseamănă cu bancnote, acțiune ce ar fi trebuit să îl determine pe Președinte la o anumită conduită”.

Năstase scrie că a adresat „Procurorului General denunțul în care solicit anchetarea penală a cazului Igor Dodon și Plahotniuc Vladimir, președintele R. Moldova și, respectiv, ex-președinte al Partidului Democrat și ex-deputat, cu atragerea la răspundere penală a acestora, dar și a tuturor persoanelor implicate în eventuale acte de corupție”, spune liderul Platformie DA.