Andrei Năstase a prezentat CEC-ului semnăturile necesare pentru înregistrarea sa la funcția de președinte23Foto1Video© tv8.md

Andrei Năstase a prezentat CEC-ului semnăturile necesare pentru înregistrarea sa la funcția de președinte

, 73 știri, 5 vizualizări

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, însoțit de deputații Inga Grigoriu și Alexandru Slusari, a venit la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a depune semnăturile adunate de grupul său de inițiativă. Se întâmplă la nici o săptămână distanță de când Năstase și echipa sa au mers la CEC pentru a depune actele de înregistrare a grupului de inițiativă.

„Ne-am propus să dăm o lovitură de grație actualului regim. Voi face un apel către toate forțele democratice din țară: să fim uniți, să conjugăm eforturile, să facem tot ce putem să nu favorizăm candidatul puterii. Dacă până acum am adunat oamenii la acțiuni civice, politice, la proteste, acum e timpul ca prin vot să dăm o lovitură actualei guvernări”, a spus candidatul.

La rândul său, vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Susari, le-a mulțumit tuturor celor care au semnat pentru Năstase. „Noi continuăm munca, cunoaștem ce trebuie de făcut, cele mai importante probleme”, a adăugat Slusari.