Andrei Năstase, apel către cetățeni: Chem la responsabilitate și solidarizare© unimedia.info

Andrei Năstase, apel către cetățeni: Chem la responsabilitate și solidarizare

, 5 știri, 31 vizualizări

Liderul Platformei DA a lansat un apel de solidarizare și responsabilitate către societate.

„Testarea gradului nostru de responsabilitate în fața pandemiei nu este doar o provocare, ea ne schimbă radical și profund viețile. Trebuie să conștientizăm cu cea mai mare asumare că relaționarea socială, activitatea noastră cotidiană, publică, toate obiceiurile și viziunile noastre asupra unei vieți pretins-normale, obișnuite, sunt puse acum în fața provocării de readaptare”, a declarat Năstase, într-o adresare video, transmite medianews.md cu referire la Unimedia.

„Ne dorim un consens național și front comun în vederea rezistenței masive, puternice în fața primejdiei care amenință viețile oamenilor, construcțiile economico-sociale, însăși securitatea Republicii Moldova”, a menționat liderul Platformei DA, care a criticat declarațiile președintelui Igor Dodon privind „lejeritatea impactului” acestei pandemii.

„Societatea noastră are nevoie de informații veridice, de decizii prompte, asumate, consultate cu specialiștii din țară și din străinătate, bazate pe studii, pe știință și experiență”, a adăugat Andrei Năstase.