Andrei Năstase declară că România va susține un nou Guvern instalat la Chișinău, asumat de Platforma DA19Foto2Video© zdg.md

Andrei Năstase declară că România va susține un nou Guvern instalat la Chișinău, asumat de Platforma DA

, 61 știri, 13 vizualizări

Andrei Năstase solicită deputații să semneze moțiunea de cenzură a Platformei DA și să demită Guvernul Chicu, ca ulterior să instaleze „guvernul pro-european” asumat de PPDA. Despre aceasta, Năstase a vorbit în cadrul unei conferințe de presă la sediul partidului, în care a vorbit despre rezultatele vizitei sale în România în perioada 26 iunie - 2 iulie.

Săptămâna petrecută la București i-a întărit convingerea lui Andrei Năstase că un guvern al Platformei DA va fi sprijinit pentru implementarea reformelor de care Republica Moldova are atât de mare nevoie.

„M-am asigurat la detaliu că viitorul guvern pe care noi suntem pregătiți să ni-l asumăm, va reuși, sprijinit de România, de Uniunea Europeană să scoată Republica Moldova din criza generalizată în care se află. Nu de vorbe și de balet politic are nevoie astăzi Republica Moldova. Trebuie să fim asumați, responsabili, solidari și pregătiți să înlocuim imediat amatorismul și improvizațiile guvernului Chicu cu profesionalism și asistență tehnică și financiară consistentă.