Andrei Năstase: Guvernarea trebuia să-și dea demisia după avizul Comisiei de la Veneția
Foto: today.md

Andrei Năstase: Guvernarea trebuia să-și dea demisia după avizul Comisiei de la Veneția

6 știri, 4

Avizul Comisiei de la Veneția la proiectul de lege privind sistemul electoral mixt a reprezentat o palmă dură pentru guvernanții de la Chișinău, din care cauză aceștia urmau să-și dea demisia. Declarația a fost făcută de președintele PPPDA, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

„Să fi fost alți oameni, își dădeau demisia, după ce au nvestit atâtea mijloace financiare și umane în acest proiect. Dar nu au făcut-o, pentru că avem o guvernare mafiotă”, a declarat Năstase.

Liderul PPPDA a mai declarat în cadrul emisiunii că este unionist, însă nu susține Partidul Unității Naționale, PUN, al cărui președinte de onoare a fost ales ex-președintele României, Traian Băsescu. „Nu vreau ca Băsescu să treacă printr-o mare dezamăgire. De fapt, nu va fi doar dezamăgirea lui Băsescu, dar a tuturor oamenilor care vor avea încredere în acest partid. Am văzut ce s-a întâmplat cu PLDM, cu PL, cu PPEM.

Oamenii au avut încredere în aceste partide, că îi vor duce în Uniunea Europeană, că vor realiza unirea. Nu pot să am încredere în cei care au făcut parte din guvernarea condusă de Plahotniuc”, a declarat Năstase, citat de IPN.

    Citește pe independent.md