Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Igor Dodon

Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Igor Dodon

24 știri, 11

Președintele Parlamentului Andrian Candu a adus scuze României pentru declarațiile tăioase ale președintelui Igor Dodon din ultima perioadă. Declarația a fost făcută astăzi după întrevederea trilaterală a președintelui Parlamentului Republicii Moldova, președintele Camerei Deputaților și președintele Senatului de la București.

“Un președinte care se confruntă cu lipsa competențelor, compensează cu declarații tăioase. Reformele și integrarea europeană rămân prioritatea noastră, iar România – partenerul numărul unu al Republicii Moldova și avocatul nostru în procesul de integrare europeană”, a spus Andrian Candu.

La întrevederea cu Nicolae-Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, Andrian Candu a subliniat determinarea autorităților de a implementa în continuare prevederile Acordului de Asociere și continuarea parcursului european prin promovarea unor reforme în beneficiul oamenilor.

Oficialii români au comunicat deschiderea României pentru susținerea Republicii Moldova în efortul de apropiere de standardele europene, în particular în domeniul socio-cultural, de securitate energetică, infrastructură și cel agricol.

Părțile au trecut în revistă situația curentă și au decis să intensifice cooperarea parlamentară, inclusiv prin intenția anunțată de a organiza o ședință comună a celor două Parlamente.

Președintele Parlamentului efectuează o vizită de lucru în România, unde astăzi ...

    Citește pe moldova.org


    Igor Dodon, un an
    Igor Dodon reacționează: “Domnul Candu într-adevăr trebuie să-și ceară scuze. Mult și r...