Andrian Candu a spus pe cine a votat în turul doi al alegerilor din Chișinău: M-am văzut nevoit să aleg răul cel mai mic
Foto: www.canal2.md

Andrian Candu a spus pe cine a votat în turul doi al alegerilor din Chișinău: M-am văzut nevoit să aleg răul cel mai mic

4 știri, 12

Președintele Parlamentului a spus la un post privat de televiziune că în turul doi al alegerilor l-a votat pe Andrei Năstase, chiar dacă integritatea lui este îndoielnică. Andrian Candu a declarat că s-a văzut nevoit să aleagă răul cel mai mic.

"Am multe semne de întrebare ce a făcut la Moscova când a fost acolo și s-a întâlnit cu Usatâi și cu nu știu mai cine chiar în casa lui Usatâi. Era perioada aia când erau prieteni toți: Dodon, Usatâi și Năstase. Făceau proteste împreună. Eu nu l-am acuzat pe Năstase că a fost în relație cu Usatâi și Dodon, am avut o altă întrebare, cu cine s-a mai întâlnit acolo și cine a mai fost cu grade militare dintr-un anumit serviciu în cazul cu Usatâi", a declarat Andrian Candu.

Președintele Parlamentului a mai recunoscut că în primul tur și-a dat votul pentru Silvia Radu: "Știu ce activitatea a făcut la Fenosa și ce rezultate a avut și știu calitățile ei de manager. Nu a putut să se manifeste o perioadă mai îndelungată la Primărie, a fost chiar foarte puțin timp ca să reușească".

Președintele Parlamentului a comentat și criticile Maiei Sandu despre regulamentul prin care străinii pot obține cetățenia Moldovei în schimbul investițiilor. Candu a spus că liderul PAS minte atunci când declară că proiectul este o amenințare pentru securitatea țării. Mai ales că această practică este întâlnită în mai multe țări și încurajează investițiile.

"Prostie ...

    Citește pe publika.md