Și-au omorât amicul de pahar, după care l-au îngropat pe teritoriul unei fostei fabrici. Trei indivizi din Telenești, condamnați

Și-au omorât amicul de pahar, după care l-au îngropat pe teritoriul unei fostei fabrici. Trei indivizi din Telenești, condamnați

17 știri, 9

Procurorii au demonstrat că, inculpații, cu vârstele cuprinse între 29 și 30 de ani, și-au omorât amicul de pahar, după care l-au îngropat pe teritoriul fostei fabrici de cărămidă din orașul Telenești.

Victima, în vârstă de 32 de ani, originară din raionul Sângerei, a plecat de acasă în vara anului 2013 și de atunci nu s-a știut locul aflării sale. Totuși, în urma unei înștiințări telefonice la poliție despre comiterea crimei, primite de la fosta concubină a unuia dintre inculpați, au fost depistate și ridicate osemintele victimei.

La scurt timp, suspecții au fost identificați, aceștia fiind prieteni cu victima. S-a stabilit că, fiind sub influența alcoolului, între agresori și victimă s-a iscat o ceartă din cauza unei sume de bani. Cearta a generat o bătaie, victima fiind lovită crunt cu pumnii și picioarele până când a rămas fără suflare.

Pentru a ascunde urmele crimei, inculpații au incendiat hainele și obiectele pe care au mai rămas, urmele infracțiunii, după care au dus cadavrul bărbatului pe teritoriul fostei fabrici de cărămidă din orașul Telenești, unde l-au îngropat.

Fosta concubină, care a comunicat despre cele întâmplate, a fost amenințată cu moartea în caz că va povesti cuiva despre acest fapt. Ulterior, însă, fiind victima violenței în familie, l-a denunțat pe fostul concubin.

Prin aceeași sentință, instanța a dispus încasarea de la inculpați în beneficiul succe...

    Citește pe tv8.md