Are sau nu dublă identitate omul de afaceri Vaja Jhasi3Foto© unimedia.info

Are sau nu dublă identitate omul de afaceri Vaja Jhasi

, 6 știri, 2 vizualizări

„Investigația încă nu este finalizată, dar deja este clar, că concluziile făcute au fost greșite și neverificate. S-au depistat anumite neconformități serioase, de exemplu grupa sangvină a lui Vaja Jhasi și a omului care figurează sub numele apărut în presă. Rămîne de investigat dacă informarea greșită a deputaților și Președintelui a fost întîmplătoare sau dacă acest lucru a fost făcut cu un anumit scop. Sperăm că la această întrebare și altele vom primi răspunsurile cît de curînd”, citează mass-media moldovenească „surse bine informate”.

Informația despre o presupusă dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhasi a apărut în presă două săptămîni în urmă. Holdingul TransOil a negat informația dată și a cerut președintelui Dodon să întreprindă măsuri de investigație. Președintele a dat curs solicitării holdingului și a cerut investigarea acestui caz.

În anul fiscal 2018, Trans-Oil a avut o cotă de 57% din exporturile de mărfuri agricole din Moldova și a reprezentat 70%, respectiv 95% din semințele de floarea soarelui originare și procesate în țară.