Asociațiile de afaceri de pe ambele maluri ale Nistrului pot obține de la Uniunea Europeană granturi pentru proiecte de colaborare3Foto© curentul.md

Asociațiile de afaceri de pe ambele maluri ale Nistrului pot obține de la Uniunea Europeană granturi pentru proiecte de colaborare

, 5 știri, 6 vizualizări

Uniunea Europeană oferă suport financiar nerambursabil/granturi pentru realizarea proiectelor de creare sau consolidare a platformelor de cooperare între asociațiile de afaceri și ONG-urile de pe ambele maluri ale râului Nistru.

Sunt invitate să depună dosarele pentru finanțări în valoare de până la 25 000 de euro organizațiile non-profit atât din dreapta, cât și din stânga Nistrului. Proiectele trebuie să conțină inițiative de cooperare în domeniul afacerilor și de consolidare a încrederii între asociațiile de afaceri și ONG-urile de pe ambele maluri ale Nistrului. Perioada de realizare a proiectelor este octombrie 2019 – octombrie 2021.

Seminare de informare vor avea loc la Chișinău, pe data de 5 august, la ora 11.00, în incinta hotelului Jolly Alon, și la Tiraspol, pe 6 august, ora 11.00, în incinta hotelului Rossia.