Astăzi va avea loc lansarea Orășelului de Poveste din Chișinău. 300 de Moș Crăciuni vor face spectacol
Foto: unimedia.info

Astăzi va avea loc lansarea Orășelului de Poveste din Chișinău. 300 de Moș Crăciuni vor face spectacol

7 știri, 5

Peste 300 de Moși Crăciuni din toată țara vor defila, astăzi, la lansarea celui mai grandios orășel de Crăciun din toată țara. Cu această ocazie, toți doritorii sunt așteptați la deschiderea Orășelului de Poveste, amplasat în Scuarul Teatrului de Operă și Balet din Chișinău, pentru a savura din plin febra Crăciunului.

Pentru anul acesta, organizatorii au pregătit un concept inedit, cu multă distracție, muzică, activități pentru maturi și copii, concursuri, premii, bucate delicioase și showuri culinare. Distracția va începe cu o paradă a Moș Crăciunilor, 300 la număr. O altă mare surpriză pentru copii și părinții lor, va fi Topoganul uriaș adus din Italia, datorită căruia toți cei prezenți la eveniment vor simți din plin emoția unui săniuș adevărat.

Anul acesta, centrul Chișinăului va fi transformat în mai multe capitale europene. Astfel, timp de câteva săptămâni, oamenii vor avea ocazia să „viziteze” Parisul, Praga, Berlinul și Roma. În această perioadă, vizitatorii Orășelului vor avea ocazia să guste din bucatele și băuturile tradiționale ale acestor popoare europene.

Dechiderea Orășelului de Poveste va începe la ora 18.00, iar băieții de la Brio Sonores vor cânta și vor încânta cu colinde frumoase de Crăciun. Intrarea este liberă.

    Citește pe stirilocale.md