Astăzi va avea loc principalul eveniment Apple din acest an

Astăzi va avea loc principalul eveniment Apple din acest an

17 știri, 10

Astăzi, la ora 20:00, va avea loc principalul eveniment Apple din acest an.

Vor fi prezentate noile modele de iPhone. Potrivit numeroaselor zvonuri, vor exista trei versiuni ale smartphone-ului. Acestea vor fi numite iPhone Xs, iPhone Xs Max (sau Xs Plus) și “iPhone simplu”. Acesta din urmă este un model de buget cu un ecran de 6,1 inch. Prețul de pornire va fi de 749 USD. Curios este faptul că dispozitivul va primi ecran un clasic LCD, în timp ce Xs va fi echipat cu matricea OLED de 5,8 inchi (899 dolari), iar Max – de 6,5 inch (1049 dolari).

Întreaga serie va debuta cu ecrane cu decupaj și Face ID. Tehnologia nu se va schimba în comparație cu versiunea din anul trecut. Xs și Xs Max vor fi disponibile într-o nouă culoare – aurie. Pentru smartphone-urile Apple aceasta nu este una nouă, însă la iPhone X nu a fost. Dispozitivul de 6,1 inch va apărea în cinci culori – negru, alb, albastru, roșu și portocaliu (sau cupru). Unele modificări vor primi un slot pentru două cartele SIM.

Panourile din spate ale smartphone-urilor vor fi din sticlă, nu există ale opțiuni: cu un panou metalic nu se poate face încărcarea fără fir, iar cu plasticul Apple nu este de acord.

Probabil, în cutiile cu noul iPhone se va afla și cablul Lightning/USB-C, și nu Lightning/USB.

Xs și Xs Max vor apărea în vânzare pe 21 septembrie, însă al treilea model va trebui așteptat până în noiembrie. Cu o zi sau do...

    Citește pe itmoldova.com