Vlad Plahotniuc îndeamnă la mai multă solidaritate socială în anul care vine
Foto: politik.md

Vlad Plahotniuc îndeamnă la mai multă solidaritate socială în anul care vine

6 știri, 15

Liderul Partidului Democrat (PD) și coordonatorul coaliție de guvernare, Vlad Plahotniuc, este convins că anul 2018 „va aduce roade bune” pentru populația R. Moldova.

„Mai sunt câteva ore până în 2018. Vă doresc tuturor să intrați în noul an cu încredere în ziua de mâine și cu speranță în buna dezvoltare a țării noastre. Sunt convins că tot ce am construit sau am proiectat, fiecare cetățean în parte, sau la nivel de guvernare, ne va aduce roade bune la anul.

Haideți să demonstrăm, în 2018, un pic mai multă solidaritate socială pentru viitorul R. Moldova.

Să manifestăm și un pic mai multă cutezanță în visele, în aspirațiile și în munca noastră. Vă doresc să-i aveți pe cei dragi aproape, nu doar de sărbători, ci cât mai mult timp posibil. Să fiṭi sănătoṣi și să vă bucuraṭi de fiecare izbândă în activitatea voastră. La Mulți Ani!”, a scris Plahotniuc pe o rețea de socializare.

Și premierul Pavel Filip speră că anul 2018 va fi „un an al succesului”.

„Dragii mei, încheiem un 2017 plin, un an în care fiecare a muncit și a construit, atât cât s-a putut. Uneori cu pași mai mici, alteori cu salturi importante. Am învățat din reușite, dar și din greșeli. Rezultatele au început deja să se vadă, iar asta ne impulsionează să mergem mai departe. Să ne îmbunătățim continuu activitatea, să schimbăm atitudini ṣi mentalități și să contribuim fiecare la modernizarea țării.

Sper ca 2018 să fie ...

    Citește pe ziarulnational.md