Ateliere, master-class-uri, experimente sociale, expoziții și concert, sâmbătă, la târgul Târgul ONG-urilor 2018
Foto: radiochisinau.md

Ateliere, master-class-uri, experimente sociale, expoziții și concert, sâmbătă, la târgul Târgul ONG-urilor 2018

5 știri, 4

Circa 40 de organizații nonguvernamentale vor participa mâine, 9 iunie, la Târgul ONG-urilor 2018. ONG-urile participante vor informa publicul despre realizările lor și despre oportunitățile de voluntariat și de sprijinire prin mecanismul de desemnare procentuală 2%. Vizitatorii târgului vor putea participa la ateliere și master-class-uri, experimente sociale, expoziții de obiecte de artizanat confecționate de persoane cu nevoi speciale, demonstrații de acordare a primului ajutor și alte activități interactive.

De asemenea, evenimentul va marca încheierea programului de granturi din cadrul programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova (MPSCS), implementat de FHI 360 și finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova este un program de cinci ani, care a colaborat cu peste 250 de ONG-uri din toată țara. MPSCS a susținut organizațiile cu granturi, mentorat și instruiri, ce au consolidat viabilitatea și managementul financiar, astfel devenind mai eficiente în promovarea intereselor cetățenilor.

Ulterior, artiștii din Moldova: Aura, Cornelia și Marcel Ștefăneț, precum și formațiile “7KLASE” și „Cuibul” vor evolua pe scenă cu un program special.

Evenimentul este gratuit și se va desfășura între orele 11:00 – 14:00.

    Citește pe realitatea.md