Au rămas două zile până la întâlnirea istorică dintre Trump și Jong Un. "Purtăm în inimile noastre grija a milioane de oameni"

Au rămas două zile până la întâlnirea istorică dintre Trump și Jong Un. "Purtăm în inimile noastre grija a milioane de oameni"

26 știri, 6

Doar două zile au mai rămas până la întâlnirea istorică dintre președintele american, Donald Trump, și omologul său nord-coreean, Kim Jong Un. Cei doi oficiali vor ajunge astăzi la Singapore, țara care va găzdui prima lor întâlnire. Înainte de marele eveniment, Trump a spus că are toată încrederea că întrevederea va da rezultatele pe care le așteaptă o lume întreagă.

"Am misiunea de a face pace. Purtăm în inimile noastre grija a milioane de oameni. Trebuie să dobândim denuclearizarea acestei țări. Am speranța că în viitorul apropiat Coreea de Nord va deveni o țară pașnică și extraordinară", a declarat președintele Statelor Unite.

Summitul a creat multă agitație și emoții printre locuitorii din Singapore. Pe străzile din centrul orașului au fost surprinși doi actori, sosii ale lui Donald Trump și Kim Jong Un. Aceștia s-au plimbat ținându-se de mână și nu s-au sfiit să pozeze cu trecătorii și să dea interviuri.

Sosia liderului de la Phenian a povestit jurnaliștilor că a avut probleme cu poliția de frontieră atunci când a ajuns în Singapore: "Autoritățile din Singapore m-au interogat pe parcursul a două ore atunci când am intrat în țară. Asta nu mi-a plăcut, dar deja sunt bine".

La fel ca Donald Trump, sosia sa a fost lipsit de modestie în timp ce jurnaliștii l-au luat la întrebări: "Totul depinde de noi. Dacă există un premiu pentru pace pe care trebuie să-l primească cineva, ...

    Citește pe publika.md