Avocatul lui Gheorghe Petic, victima a unei campanii de denigrare din partea blocului ACUM5Foto© canal2.md

Avocatul lui Gheorghe Petic, victima a unei campanii de denigrare din partea blocului ACUM

, 8 știri, 15 vizualizări

Angela Istrate, avocata președintelui Organizației Teritoriale Ungheni a PPDA, Gheorghe Petic, acuzat de viol, susține că este presată de părtașii binomului PAS-PPDA. Aceasta susține că intimidările au scopul de a o obliga să-și retragă candidatura de pe circumscripția numărul 22 Ialoveni în favoarea lui Liviu Vovc. Ultimul este înaintat de blocul Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase.

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, Angela Istrate scrie că nu înțelege politica inechitabilă a binomului PAS-PPDA, care prin bloggerii săi încearcă să o discrediteze. Avocata susține că după ce a depus cererea de înregistrare a grupului de inițiativă la Consiliul Electoral de Circumscripție, a fost sunată de de părtașii PAS-PPDA care i-au sugerat să-și retragă candidatura. În caz contrar, va fi supusă judecății populare.

Aceasta a mai menționat că sloganul propus de ACUM „Cine nu este cu noi, este împotriva noastră” va da eșec, nu numai în cazul meu dar și a altor candidați independenți! Angela Istrate a scris că s-a așteptat la atacuri din partea altor concurenți electorali, dar nu de la cei din blocul PAS-PPDA.