Barcelona a învins cu scorul de 1 la 0 echipa Manchester United, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor3Foto© canal3.md

Barcelona a învins cu scorul de 1 la 0 echipa Manchester United, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor

, 5 știri, 2 vizualizări

Barcelona a învins, aseara, în deplasare, cu scorul de 1 la 0, echipa Manchester United, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Englezii au marcat în propria poartă în minutul 13. Meciul a fost transmis în direct la CANAL3.

Luis Suarez a trimis balonul cu capul spre poartă, în minutul 13, mingea fiind deviată ușor în plasă de Luke Shaw. UEFA i-a acordat golul fundașului englez, de fapt un autogol. Barcelona a obținut prima victorie pe terenul lui Manchester United, care nu a trimis niciun șut pe spațiul poarții.

În celălalt meci al serii, Juventus Torino a încheiat la egalitate scor 1 la 1 partida din deplasare cu Ajax Amsterdam. Gruparea italiană a condus la pauză cu scorul de 1 la 0 după golul marcat de Cristiano Ronaldo. Olandezii au egalat la începutul reprizei secunde.