Bătrână de 70 de ani, snopită în bătaie de un necunoscut care i-a sărit fereastra. Totul pentru 2600 de lei5Foto1Video© realitatea.md

Bătrână de 70 de ani, snopită în bătaie de un necunoscut care i-a sărit fereastra. Totul pentru 2600 de lei

, 7 știri, 9 vizualizări

O femeie de 70 de ani din Soroca în noaptea de 17 spre 18 ianuarie curent a sesizat poliția, comunicând că, prin forțarea geamului, în locuința sa a pătruns un bărbat necunoscut, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri pe suprafața corpului și a sustras deschis suma de 2600 de lei, scrie Unimedia.INFO.

Potrivit informațiilor, în rezultatul investigațiilor efectuate de polițiști, la scurt timp persoana suspectată în comiterea infracțiunii a fost identificată. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Soroca, care nu este la prima abatere de la lege. Acesta anterior a fost judecat și și-a ispășit pedeapsa pentru infracțiuni patrimoniale.Măsurile de investigație au fost efectuate de polițiștii din Soroca în comun cu angajații Direcției Nord a INI, sub conducerea Procuraturii raionale Soroca.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Conform legii penale, persoana vinovată de comiterea infracțiunii de „Tâlhărie” riscă pedeapsă cu închisoare de la 8 la 10 ani.