Băuturi alcoolice contrafăcute, depistate și ridicate în cantități impunătoare!

Băuturi alcoolice contrafăcute, depistate și ridicate în cantități impunătoare!

5 știri, 6

Poliția Capitalei a sporit activitățile la compartimentul protejării drepturilor consumatorilor și traficul ilicit de mărfuri cu executarea măsurilor legale ce se impun, privind identificarea și documentarea persoanelor implicate în scheme frauduloase de acest gen. Astfel, au demascat activitățile a doi locuitori ai capitalei, implicați în contrafacerea băuturilor alcoolice tari și comercializarea lor în piețe, informează CURENTUL.

În gospodăria unui bărbat din comuna Trușeni, în vârstă de 50 ani, polițiștii au depistat în cadrul perchezițiilor autorizate, băuturi alcoolice contrafăcute, alcool etilic, capace, sticle pentru îmbuteliere precum și alte recipiente, camuflate într-o anexă a casei. Cantitățile de băuturi erau comercializate atât în Capitală cât și pe teritoriul țării, obținând ilegal profituri bănești impunătoare.

Iar în orășelul Durlești, ofițerii de investigarea fraudelor economice au descins în locuința uni bărbat de 49 ani, unde la fel au fost depistate băuturi alcoolice contrafăcute, recipiente din plastic, capace, precum și sticle cu băuturi pregătite pentru comercializare ilicită.

    Citește pe curentul.md