Belgianul care a devenit cel mai bogat om din lume, după ce primit 2.000 de miliarde de euro
Foto: unimedia.info

Belgianul care a devenit cel mai bogat om din lume, după ce primit 2.000 de miliarde de euro

10 știri, 13

Un belgian s-a trezit, peste noapte, cu 2.000 de miliarde de euro în contul său.

Evenimentul a avut loc în 4 februarie, când omul a descoperit suma în contul aferent cardului său Visa, informează cnewsmatin.fr, citat de Agerpres.

„Când m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume”, a povestit Luc Mahieux pentru presa belgiană.

Bărbatul a explicat că anterior își introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu câte 34,90 euro pe lună, și-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe această platformă.

„Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicații (…) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică și nici de o tentativă de escrocherie”, a declarat el.

Pentru siguranță, belgianul a luat decizia de a-și bloca cardul emis de Record Bank.

Conform publicației Journal de la Meuse, situația a fost rezolvată vinerea trecută, când miile de miliarde de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de ușor cum au intrat, fără alte explicații. Singurul efect care persistă este că bărbatul continuă să primească pe rețelele de socializare mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donații

Sursa: Pro TV stirileprotv.ro

    Citește pe gandul.md