Blocul ACUM invită deputații socialiști la ședința grupului de lucru11Foto© zdg.md

Blocul ACUM invită deputații socialiști la ședința grupului de lucru

, 35 știri, 5 vizualizări

Blocul politic ACUM format din PAS și PPDA invită repetat Partidul Socialiștilor din Republica Moldova la ședința grupului de lucru. Deputații aleși ai Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate au publicat azi o declarație în acest sens pe site-ul blocului politic.

Amintim că, săptămâna trecută, Blocul politic ACUM a propus crearea unui grup de lucru în vederea examinării, până la 25 aprilie, a actelor normative ale ambelor formațiuni ce țin de dezoligarhizare și îmbunătățirea vieții oamenilor.

În acest context, reprezentanții grupului de lucru ai Blocului ACUM sunt disponibili să se întâlnească cu deputații fracțiunii PSRM pe data de 24 aprilie, ora 11.00, în sediul Parlamentului Republicii Moldova, bir. 301, pentru a discuta agenda comună antioligarhică și socială, precum și modalitatea formării organelor de lucru ale legislativului, inclusiv identificarea măsurilor concrete de consolidare a încrederii cu scopul evitării alegerilor anticipate.