Bomba deceniului în showbiz! S-au despărțit, după 7 ani și doi copii!FOTO//

Bomba deceniului în showbiz! S-au despărțit, după 7 ani și doi copii!FOTO//

4 știri, 16

Shakira și Gerard Pique formau unul dintre cele mai celebre cupluri din întreaga lume. În ultima perioadă, însă, tot mai multe zvonuri din presa spaniolă au început să acrediteze ideea că cei doi s-au despărțit, scrie libertatea.ro.

Povestea de dragoste dintre fotbalistul Barcelonei și cunoscuta cântăreață a fost invidiată de toți, din exterior aceasta părând a fi relația perfectă. În ciuda acestui fapt, în ultimele săptămâni o serie de dezvăluiri din media iberică a pus sub semnul întrebării relația.

Concret, Gerard Pique și-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuiește singur, scrie La Republica. Nu este vorba de po pauză, ci de o ruptură produsă de faptul că Shakira nu a ținut cont de relație în ultima perioadă. Ea a fost implicată total în promovarea noului ei album și pregătirea pentru turneul ”El Dorado World Tour”, iar fundașul catalanilor și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea.

Cum vedeta din Columbia nu a făcut nimic pentru a ține cont de opinia mult mai tânărului său partener, Pique ar fi luat o decizie drastică.

    Citește pe shok.md