Brad Pitt, implicat într-un accident auto
Foto: www.noi.md

Brad Pitt, implicat într-un accident auto

5 știri, 12

Brad Pitt a fost implicat într-un accident auto, la Los Angeles, unde a lovit cu automobilul său alte două mașini, actorul fiind în afara oricărui pericol, informează contactmusic.com.

Accidentul a avut loc luni și nicio persoană nu a fost rănită. Brad Pitt se afla la volanul automobilului său Tesla, cu care a lovit o mașină Nissan Altima, care ulterior s-a ciocnit de o Kia Soul, scrie Daily Mail.

Actorul în vârstă de 54 de ani a fost văzut făcând schimb de informații legate de companiile de asigurări cu celelalte părți implicate în accident.

Pitt este în proces de divorț de soția sa, Angelina Jolie, cu care a fost căsătorit timp de doi ani, dar cu care a avut o relație de peste zece ani. Cei doi au anunțat că divorțează în septembrie 2016, dar nici în prezent nu au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia celor șase copii ai lor.

Brad Pitt este actor și producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar și trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuțe" și "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloși fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, și a primit, în 2013, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

O a doua nominalizare la Oscar ca producător a p...

    Citește pe jurnal.md