Doi viceprimari noi – în municipiul Bălți
Foto: curentul.md

Doi viceprimari noi – în municipiul Bălți

11 știri, 9

Municipiul Bălți are, începând de astăzi, doi noi viceprimari. Este vorba despre Nicolai Grigorișin și Ghenadie Șmulschii, aleși în funcție după ce consilierii municipali din capitala de nord a țării au acceptat demisia deja fostului viceprimar Leonid Babii, care a depus cererea de demisie din motive de sănătate.

Astfel, Nicolai Grigorișin a devenit viceprimar responsabil de administrarea proprietății municipale, relații funciare, gospodărie municipală, arhitectură și construcții. Totodată, adjunct al primarului în probleme de economie și finanțe, comerț, alimentație publică și servicii sociale, achiziții publice și relații externe a devenit Ghenadie Șmulschii.

Propunerile au fost înaintate de primarul general al municipiului Bălți, Renato Usatîi.

Înainte de asta, tot în cadrul ședinței, consilierii municipali au acceptat cererea de demisie depusă de Leonid Babii, care a asigurat administrarea municipalității în lipsa primarului Renato Usatîi, timp de o lună, după anunțul fostului viceprimar Igor Șeremet privind depunerea cererii de demisie, dar și, concomitent, plecarea în concediu.

Consilierii municipali i-au mulțumit viceprimarului Leonid Babii pentru activitatea în funcție, urându-i totodată multă sănătate.

    Citește pe independent.md