Carne de porc și bovine, fără acte de proveniență, urma să ajungă în Piața Centrală din Capitală; Un bărbat, reținut
Foto: independent.md

Carne de porc și bovine, fără acte de proveniență, urma să ajungă în Piața Centrală din Capitală; Un bărbat, reținut

6 știri, 4

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost stopat de polițiști în timp ce intenționa să comercializeze 500 de kg de carne de porc și bovină, fără acte de calitate și proveniență în Piața Centrală din Capitală. Totul s-a întâmplat azi dimineață în jurul orei 5:00.

Potrivit poliției, șoferul automobilului de model „Volkswagen Caddy” a fost stopat pe traseul Criuleni – Chișinău. Suspectul avea în portbagajul mașinii 500 de kilograme de carne de porc și bovină, fără acte de proveniență, care intenționa să le comercializeze în Piața Centrală din Capitală.

Dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfii fără dovada originii și a provenienței lor, bărbatul riscă o amendă de la 3.000 la 4.500 de lei.

În contextul că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă, poliția recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spații improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură și o stare de igienă corespunzătoare, în scopul evitării apariției îmbolnăvirilor.

    Citește pe independent.md