Casa Alba: Donald Trump are o “sanatate excelenta”
Foto: www.realitatea.md

Casa Alba: Donald Trump are o “sanatate excelenta”

5 știri, 8

Presedintele american, Donald Trump, are, la cei 71 de ani ai sai, “o sanatate excelenta”, a informat vineri seara Casa Alba citandu-l pe medicul acestuia, dupa prima vizita medicala de la preluarea puterii in urma cu un an, relateaza AFP.

“Vizita medicală a președintelui, astăzi (vineri), la spitalul național militar Walter Reed s-a desfășurat foarte bine. Președintele are o sănătate excelentă”, a declarat medicul Ronny Jackson care anterior s-a ocupat de predecesorul lui democrat Barack Obama. El urmează să ofere marți detalii asupra buletinului de sănătate, potrivit Agerpres.ro

Acest bilanț se va limita însă la greutate, tensiune arterială și nivelul de colesterol.

În timp ce adversarii săi se întreabă deschis despre sănătatea lui mintală, niciun examen psihiatric nu este prevăzut pentru cel care s-a definit singur ca fiind un”geniu stabil”.

Președintele Statelor Unite nu are nicio obligație să se supună unui control medical, nici să prezinte public rezultatele, dar acest lucru a devenit o tradiție. Donald Trump, cel mai în vârstă bărbat care a acces la președinția SUA, urmează astfel exemplul predecesorilor săi.În perioada campaniei electorale, medicul său personal, Harold Bornstein, a afirmat că este “cel mai sănătos individ ales vreodată la președinție”.

Întrebări despre sănătatea lui mintală rămân și sunt lansate din nou de volumul polemic al jurnalistului Michael Wol...

    Citește pe inprofunzime.protv.md