Cazul fetiței decedate în Parcul Alunelul: Procuratura anunță că un bărbat a fost recunoscut în calitate de bănuit6Foto© agora.md

Cazul fetiței decedate în Parcul Alunelul: Procuratura anunță că un bărbat a fost recunoscut în calitate de bănuit

, 10 știri, 14 vizualizări

Un maistru de defrișare din cadrul „Spații Verzi” a fost recunoscut și audiat în calitate de bănuit pe cazul decesului fetiței de un an, produs în parcul „Alunelul” din capitală, în urma investigațiilor efectuate la 20 iunie curent. Despre aceasta a anunțat Procuratura municipiului Chișinău, oficiul principal.

La 14 mai 2022, Procuratura a pornit urmărirea penală pe  pe faptul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare de către  persoane publice a obligațiilor de serviciu ca rezultat al unei atitudini neglijente sau neconștiincioase față de ele, care a cauzat decesul unei persoane.

Potrivit cazului investigat de către procurori, la 14 mai 2022, o fetiță în vârstă de un an, a fost lovită de o secțiune de arbore, rupt de pe trunchiul acestuia, în timp ce copilul se afla împreună cu rudele în parcul „Alunelul”, situat pe str. Calea Ieșilor din mun. Chișinău. Minora  a fost transportată în Secția reanimare a Spitalului Clinic Municipal Pentru Copii din capitală, însă urmare a leziunilor corporale primite aceasta a decedat în seara aceleiași zile.