Ce avere declară Maia Sandu și Andrei Năstase

Ce avere declară Maia Sandu și Andrei Năstase10Foto© agora.md

Ce avere declară Maia Sandu și Andrei Năstase

, 17 știri, 14 vizualizări

Liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase și-au prezentat declarațiile de avere și interese personale în pragul alegerilor parlamentare. Nici Năstase, dar nici Sandu, nu declară salarii obținute din activitatea profesională.

Potrivit declarației de avere, în perioada 1 ianuarie 2017 – 1 decembrie 2018, Maia Sandu nu a obținut nici un venit la locul de muncă. Lidera PAS declară 500 RON pe care i-a câștigat în urma susținerii unei conferințe la București, dar și o dobândă în mărime de de circa 500 de dolari SUA, scrie Ziarul de Gardă.

Maia Sandu

Maia Sandu mai declară un apartament de 74,5 m.p. pe str. Alba Iulia din Chișinău, cumpărat în 2003, și un automobil Toyota Rav 4, fabricat în 2007, achiziționat în 2012 cu 170 mii de lei. Sandu mai susține că deține într-un cont bancar din SUA 38,2 mii de dolari. În 2013, când abia revenise din SUA, Maia Sandu declara că deține, puțin peste 133 mii de dolari.

Vrem să vă atenționăm că atunci când sunteți rugați să semnați pentru un candidat ACUM, să fiți atenți la ceea e scris pe foaie. Totodată, mulțumim diasporei care s-a înregistrat într-un număr foarte mare. Am văzut inițiativa reprezentanților diasporei privind lansarea Petiției. Știm cu toți ce dezastru a fost la prezidențiale. Vă invităm să semnați această Petiție. De asemenea, vă rugăm să ne sprijiniți financiar
Maia Sandu,
Conferința de presă susținută de Maia Sandu și Andrei…