Ceban chipurile vrea, dar nu poate. Primăria, impotentă în recuperarea terenului de pe Nicolae Costin 44/13Foto© deschide.md

Ceban chipurile vrea, dar nu poate. Primăria, impotentă în recuperarea terenului de pe Nicolae Costin 44/1

, 4 știri, 13 vizualizări

Debandada în demolarea construcției ilegale de pe strada Nicolae Costin, 44/1 continuă și astăzi. De două săptămâni, Primăria Chișinău încearcă să dea jos construcția nefinisată de aici, doar că fără prea mult succes. Fundamentul blocului nu a fost dărâmat nici astăzi, și asta pentru că la fiece tentativă de intervenție a muncitorilor, antreprenorul le blochează accesul, boicotând astfel lucrările. O scenă similară s-a repetat și astăzi.

Încă de la ora 08:00 dimineața, specialiștii urmau să intre cu un excavator pe terenul de pe str. Nicolae Costin 44/1, care aparține Primăriei, dar pe care a fost începută construcția unui bloc locativ.

Aceasta a fost deja a patra încercare de demolare a fundamentului, care, la fel, s-a soldat cu eșec. Totul din cauza antreprenorului care boicotează lucrările. Scenele se produc chiar sub privirile polițistului de sector, care nu poate face nimic altceva decât să întocmească de fiecare dată câte un proces-verbal pe numele proprietarilor companiei de construcție.