Cel mai feeric târg de sărbătoare din țară s-a încheiat cu un concert extraordinar, la Castel Mimi3Foto© moldova.org

Cel mai feeric târg de sărbătoare din țară s-a încheiat cu un concert extraordinar, la Castel Mimi

, 4 știri, 3 vizualizări

Seria de evenimente “A fost odată la Castel”, desfășurate la Castel Mimi, s-a încheiat în acest weekend, odată cu concertul lui Argatu și Moș Martin – un eveniment exceptional, așteptat mai ales de amatorii de muzică underground și chiar și de iubitorii de folclor autentic românesc. Majoritatea oaspeților evenimentului au rămas mai mult decât încântați de concert, dar la acest subiect vom reveni mai jos.

Să le luăm pe rând! Cum au fost, pe scurt, evenimentele din seria “A Fost Odată la Castel”?

Dacă ar fi să descriem, într-un singur cuvânt, manifestațiile desfășurate în perioada sărbătorilor de iarnă, la Castel Mimi, acest cuvânt ar fi “feeric”!

Să începem cu faptul că “A fost Odată la Castel” a început cu “Avanpremiera de Crăciun”, pe 14 decembrie 2019, eveniment în cadrul căruia oaspeții s-au bucurat de izvar nelimitat, de show de lumini și de un concert interpretat de National Youth Orchestra. Cei mici au reușit să-l viziteze pe Moș Crăciun și să facă poze împreună, să le scrie răvașe celor dragi și să le trimită prin intermediul Poștei Moșului. Mai mult, bucătarii Castelului au preparat tarte, checuri și delicii culinare speciale.