Reținuți pe urme fierbinți pentru furt din locuință în proporții deosebit de mari

Reținuți pe urme fierbinți pentru furt din locuință în proporții deosebit de mari

6 știri, 4

http://politiacapitalei.md/wp-content/uploads/2018/03/video-11.mp4

Poliția capitalei a identificat și reținut doi bărbați cu vârstele de 40 și respectiv 56 ani, domiciliați în Chișinău, fiind bănuiți de furt din locuință în proporții deosebit de mari. Incidentul a avut loc pe parcursul zilei, când proprietarii nu erau acasă. Ei au fost reținuți pe urme fierbinți de către angajații IP Ciocana a Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Potrivit informațiilor constatate, indivizii ar fi pătruns într-un apartament situat în or. Vadul lui Vodă, prin forțarea lacătului ușii, de unde au sustras, mijloace financiare și alte bunuri în sumă totală de 157 000 lei. Polițiștii au efectuat percheziții autorizate la domiciliul suspecților unde au reușit să ridice o parte din bunurile furate și bani. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, fiind pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari, faptă pentru care legislația penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

Este de menționat că, ambii au mai fost judecați anterior pentru furt.

Direcția de Poliție a mun.Chișinău reamintește oamenilor, să asigure locuințele cu măsuri de securitate antifurt sau sisteme de alarmă.

    Citește pe politiacapitalei.md    Tendințe